Hyvinvointia työmatkaan - Hotel Fjalar

Kun hyvinvointi voittaa hinnan! Nukkumisessa avainasemassa pidetään sänkyä, mutta makoisasti nukkumisessa avainasemassa on hyvä olo ja puitteet, niin kuin kotona. Hotel Fjalar tarjoaa työmatkoille kodinomaista tunnelmaa. Jaksamisen kannalta lepo on avainasemassa, lisäksi kokonaisvaltainen rentoutuminen ennen varsinaista lepoa lisää vireystasoa seuraavaan päivään. Kuvittele vaikka illalla pulahdus uima-altaaseen


  

Kodinomaista majoitusta Salon seudulla

Hotelli Fjalar tarjoaa työmatkoille parasta lepoa Salon seudulla. Fjalar on hyvinvointia arvostavan työmatkailijan unelmapaikka ja koko alueen viihtyisin hotelli. Majoittumisen yhteydessä saat saunan, uima-allasosaston ja aamiaisen, unohtamatta maksutonta pysäköintiä. Tarkoituksemme on luoda kodinomainen miljöö, jotta meillä majoittuva viihtyy useammankin yön.

Myös karvaiset kaverit ovat meille tervetulleita, meidän sijaintimme on ihanteellinen lemmikin kanssa matkustavalle, sillä sijaitsemme rauhallisella omakotialueella, jossa hyvät ulkoilutusmaastot ovat lähellä. Työmatkalle mahtuu siis myös lemmikkisi, kunhan ilmoitat hänestä hotellivarauksen yhteydessä.

Tiedustele kauttamme myös huonetta pidempi aikaiseen majoittumiseen. Laskemme mieluusti sopivan hinnan omatoimisempaan asumiseen pidemmälle työkomennukselle tuleville.


Työmatkaaja, meillä olet kuin kotonasi!    

VARAA MAJOITUS TÄSTÄ

            

 Asiakaspalautteita:

Martti: "Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Mainio aamupala. Rauhallinen sijainti. Saunassa oli hyvät löylyt."

Ari: "Mainio ja runsas aamiainen. Oltiin kahden koiran kanssa ja oma lemmikkihuone ulkorakennuksessa oli todella toimiva. Siisti ja kätevä."

Sanna: " Erinomainen hotelli rauhaa, visuaalista kauneutta ja hyvää aamupalaa arvostavalle. Ihastuttava hotelli, erityisen ystävällinen palvelu ja saimme paljon tietoa lähialueiden tapahtumista ja matkailukohteista. Aamupala oli erinomainen ja hotellin ilmapiiri oli kodikas. Erityisen siistiä ja plussaa parkkipaikoista. Ihana saunaosasto.

Jari: " Täydellinen kokonaisuus. Rauhallisuudesta, rentouttava, aamiainen, siisteydestä, yleisilmeestä ja kaikki oli todella täydellistä. Palaamme varmasti."

 

Meillä onnistuu myös kokouspäivän järjestäminen, josta voit lukea lisää palveluidemme kautta: https://www.fjalar.fi/palvelut/kokoukset-ja-palaverit