Perhepaketti sisäseikkailupuisto Namilaan

Fjalar paketti, Namila

Heittäydy seikkailemaan & hauskanpitoon!

Namila on sisäseikkailukeskus Salossa, Astrum-keskuksessa, noin 500 m päässä Hotel Fjalarista. Namilasta löytyvät jännittävät seikkailuradat, leikkialueet, liukumäet, pomppulinnat, pelikonsolit ja aikuisille omat rentoutumispaikkansa mm. kahvila sekä hierontatuolit. Namilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta erityisesti perheen pienimmät. Hauskoissa kiipeilytelineissä mahtuvat kulkemaan mainiosti myös aikuiset.

Voit yhdistää elämyshetkeesi myös teatteria (Teatteri Provinssi), liikkumista ja keilausta (Liikuntakeskus Hanhivaara), ostoksia Salon kivijalkaliikkeeissä sekä nautinnollisia ruokailuhetkiä.

Touhukas päivä on hyvä päättää majoittumalla kodikkaaseen ja viihtyisään hotellimme, jossa perheen pienimmät ovat tähtivieraitamme! Tähtivieraat ovat viihtyneet saunaosastollamme, jossa pulahdus virkistävään sisäuima-altaaseemme saa useasti ilon kiljahteluja aikaiseksi :)

Tervetuloa liikkumaan ja pitämään hauskaa koko perheen voimin!

Perhehinta (2 aikuista & 2 lasta, alle 15v.)
sisältää
Yhden vuorokauden majoituksen kahden hengen huoneessa, lapsille lisävuode vuodesohvasta
Buffet-aamiaisen
Iltasaunan sekä uima-allasosaston käytön
Pääsyliput Namilaan
Aikuisille ilmaisen kuntosalin Liikuntakeskus Hanhivaarassa
Ostoetukupongit valikoituihin Salon kivijalkaliikkeisiin

Hinta alk. 160 €/perhe/vrk

Huomoittehan Namilan aukioloajat eli sisäseikkailupuisto on auki keskiviikosta sunnuntaihin ja että Namilassa lasten leikit ovat aina vanhempien vastuulla, joten älä jätä lapsia Namilaan ilman huoltajaa.
Lue lisää Namilasta