Pyöräillen Saaristoon

Pyöräretki, saaristo, rannikkoreitti, pyöräile

Salosta on hyvä startata Rannikkoreitille pyöräilemään. Hyppää siis pyörän selkään ja polje rannikkoa seuraillen merellisissä saaristomaisemissa. Poikkea matkan varrella idyllisissä ruukki- ja rannikkokylissä virkistäydy reitin varrella olevilla uimapaikoilla, herkuttele paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa ja ihaile Suomen luonnon rauhaa kolmessa eri kansallispuistoissa. Koko reitillä on pituutta reilu 150 km, josta osa tehdään meriteitse. Hangon ja Kasnäsin välisellä merireitillä voit tutustua Bengtskärin majakkaan.

Matkan varrella yövyt pienissä hotelleissa, B&B –paikoissa ja rentoudut iltaisin saunoissa. Reitti on kohtalaisen helppo, suhteellisen turvallinen ja sopii liikuntaa jonkin verran harrastavalle. Reitti on pääosin kumpuilevaa ja suhteellisen tasaista maastoa. Matka soveltuu parhaiten aikuisille ja nuorille. Pyöräilyreitti kulkee pääosin jo olemassa olevia kevyen liikenteen väyliä, yleisiä ja yksityisteitä, metsäteitä ja kunnostettuja polkuja pitkin. Reitin yleisen tien osuuksilla on syytä noudattaa varovaisuutta.

Majoitamme pyöräilijät viihtyisästi ja kodikkaasti. Hyvin nukutun yön ja maittavan aamiaisen jälkeen lähdet virkeänä kohti Rannikkoreittiä - kysyä päivän majoitustarjous vastaanotostamme puh. 02 - 777 600 tai info@fjalar.fi tai VARAA HUONE TÄSTÄ


Tästä linkistä lisäinfoa Rannikkoreitistä

Mikäli haluat vuokrata pyörän jolla polkaista Rannikkoreitille niin meiltä löytyy Cardield pyörävuokraamon pokupyöriä. Lisätietoa pyöristä ja hinnoista löytyy Carfieldin sivuita.