Tapahtumat ja Saloinfoa

 

 

 

Salossa tapahtuu

Suositut ja maankuulut kesätorstaiset Salon Iltatorit kesäkuusta elokuun loppuun tuovat torille kotimaisia esiintyjiä, torimyyjiä, lettukahviloita, vanhan tavaran myyjiä sekä lasten ikioman kirpputorin.

Monipuolinen kesäteatteritarjonta, tasokkaat konsertit ja näyttelyt sekä teematapahtumat houkuttelevat kulttuurinnälkäisiä. Menestyvät urheilujoukkueet ja aktiivisten liikuntaseurojen järjestämät liikuntatapahtumat kuten joka vuotinen Salo Volley-lentopallotapahtuma, AND1 juniorikoripalloturnaus, suunnistuksen Halikko-viesti ja useat golfkilpailut tarjoavat jännitystä ja elämyksiä urheilun parissa.

Hotel Fjalar tarjoaa majoitusta keskeisellä sijainnilla, jotta pääset helposti nauttimaan Salon ja lähialueiden tapahtumista ja riennoista – niin yksin kuin porukallakin. Yhdistä mukaan vielä jokin pakettitarjouksistamme, ja ikimuistoinen loma Salon alueella on taattu!
 


Salo 2020 matkailuesite aukeaa tästä


Neljä vinkkiä Teijon kansallispuistoon

Puolen tunnin päässä Turusta ja runsaan tunnin päässä Helsingistä on visiitin arvoinen Salo - katso Youtube video tästä linkistä


VARAA HUONE TÄSTÄ

Huom! Kaikki hotellin huoneet eivät ole myynnissä nettivarausjärjestelmässä. Jos saatavuus näyttää nollaa, ota yhteyttä hotellin vastaanottoon puh. (02) 777 600 tai info@fjalar.fi ja tiedustele mahdollisia vapaita huoneita.