Tapamme toimia

Olemme Hotel Fjalarissa sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme kestävän matkailun kehityspolkua jo hotellin ihan alkuvaiheesta lähtien.

Hotellirakennus on osa paikallishistoriaa ja se on alun perin rakennettu yksityiskodiksi. Kiinteistö on remontoitu vanhaa kunnioittaen ja kaikki joka voitiin jättää ja hyödyntää hotellitoiminnassa, säilytettiin, kuten esimerkiksi allasosastomme kaunis, tammirimakatto, joka on kuparinauloilla kiinnitetty, sekä hieno 70-luvun laattaseinä ja takka. 

Olemme jo usean vuoden ajan käyttäneet tullivoimalla tuotettua päästötöntä sähköä ja hotelli lämpiää Salon Korvenmäen ekovoimalaitoksen tuottamalla kierrätyskelvottomasta polttokelpoisesta jätteestä tuottamalla kaukolämmöllä. 

Ympäristö kiittää kun lajittelemme ja kierrätämme jätteemme tunnollisesti ja tarkasti. Välitämme luonnosta ja ilmastosta ja haluamme, että tulevat sukupolvet saisivat nauttia puhtaista vesistöistä ja elää metsän ja luonnon tuoksuista nauttien. 

Aamupalalla pyrimme käyttämään saatavuuden mukaan lähituottajien herkullisia tuotteita. Tarjoilemme noutopöydässä tuotteet asiakasmäärään suhteutettuna vähentääksemme hävikkiä. Meillä saa pyytää ruokaa lisää ja syödä niin paljon kuin jaksaa, kunhan syö sen minkä ottaa.
 

Olemme saaneet Green Start sertifikaatin ja jatkamme vastuulispolkuamme yhdessä VisitFinlandin Sustainable Travel Finlandin kehittämispolulla.