Tietosuoja

Evästekäytännöt

REKISTERISELOSTE


EU:n yleisen tietosuoja-asetusten mukainen informointiasiakirja Hotel Fjalar  asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä.

Rekisterinpitäjä
Gasthaus Villa Fjalar Oy / Hotel Fjalar (y-tunnus 0844500-4), Rinteentie 5, 25240 Salo

Rekisterin vastuuhenkilö
Yrittäjä Tina Kesälä, tina.kesala@fjalar.fi, puh (02) 777 600/Hotel Fjalar

Rekisterin käyttötarkoitus
asiakassuhteen hoitaminen
majoitusvarausten hoitaminen
maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
asiakaspalvelun kehittäminen
kokoustilojen varaaminen
kanta-asiakkaiden toiveiden huomioiminen

Rekisterin tietosisältö
asiakastiedot kuten mm: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot
asiakaspalautetiedot
varaustiedot aiemmin tehdyistä varauksista
asiakkaan toiveisiin liittyvät tiedot

Tietojen keruu
henkilötietoja kerätään henkilötietolakia noudattaen asiakkaan tehdessä huone- ja kokousvarauksia.
vierailla on oikeus pyytää ilman syytä, että hotelli poistaa heidän henkilötietonsa rekisteristä. Poiston voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@fjalar.fi
Hotel Fjalar ei käytä asiakkailta saamiaan majoitus-, henkilö- tai muita tietoja suoramarkkinointiin, tai muuhun internet markkinointiin, emmekä myy saamiamme tietoja edelleen. Tietoja luovutetaan ainoastaan viranomaiskäyttöön niitä vaadittaessa.

Muuta huomioon otettavaa:
Mikäli asiakas on tehnyt varauksensa jonkun varausporttaalin kautta, (Booking.com, Hotels.com, TRIVAGO yms.) on hänen antamansa henkilötiedot näillä palvelun tuottajilla ja kirjautuessaan tällaiseen palveluun on asiakas hyväksynyt valitsemansa  portaalin säännöt ja ehdot. Hotel Fjalar ei ole vastuussa siitä, kuinka nämä porttaalit käyttävät asiakkaan antamia tietoja.

Suhtaudumme vastuullisesti asiakkaisiimme ja heidän meille luottamiin tietoihin. Pyrkimyksemme on jatkuvasti parantaa tietoturvaa, joka samalla parantaa asiakkaittemme ja meidän välistä luottamusta. Meillä on turvallista majoittua ja asioida.