HUONEET & HUONEISTOT

Viihtyisät hotellihuoneemme

Meillä on 19 hyvin varusteltua, yksilöllistä ja kodikasta huonetta. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku, tv, puhelin ja minibaari. Osassa huoneista on myös minikeittiö. Hotellimme tarjoaa huoneisiin myös nopean ja helppokäyttöisen laajakaista internet-yhteyden. Lähes kaikista huoneista on pääsy terassille tai pihalle. Myös sauna- ja uima-allasosasto ovat vieraidemme käytössä.

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 14.00
Huoneen luovutus klo 11.00

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan asiakkaitamme joustavasti, joten jos huone on valmis ennen klo 14.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa.
Mikäli haluat kirjautua ulos myöhemmin kuin klo 11.00, ota yhteyttä vastaanottoomme.

 

VARAA HUONE TÄSTÄ

 

Kalustetut huoneistot Salon keskustassa

Onko kodissasi sattunut esim. vesivahinko, jonka vuoksi etsit tilapäistä kotia tai oletko tulossa Saloon työkomennukselle tai lomalle pidemmäksi aikaa?

Hotel Fjalar tarjoaa Sinulle korkeatasoisia ja viihtyisiä kerrostalohuoneistoja pidempiaikaiseen majoitukseen Salon keskustassa (minimi vuokra-aika 1 viikko).

Huoneistojemme koot vaihtelevat 37 neliön yksiöistä aina 75 neliön kaksioon. Asunnot ovat tasokkaita, laadukkaasti kalustettuja sekä täysin varusteltuja huoneistoja. Linja-autoasemalle 300 m ja juna-asemalle 500 m, Plaza ostoskeskukseen 400 m. Hotellin ja huoneistojen välinen etäisyys on n. 1 km.

Huoneistojen varaukset suoraan hotellimme vastaanotosta joko puh. (02) 777 600 tai info@fjalar.fi.