Hotel Fjalarin Palvelut

Frühstücksbuffet

Maittava aamiainen tarjoillaan hotellimme vastaanoton vieressä olevassa valoisassa, luonnonläheisessä aamiaishuoneessa. Aamiaisemme tarjoillaan noutopöydästä, jossa tuoreiden leipien lisäksi on tarjolla mm. leikkeleitä, juustovalikoima, jugurtteja, muroja, hedelmiä sekä lämpöastiassa erilaisia pikku herkkuja, kuten mm. pekonia, nakkeja, lihapullia, munakasta, puuroa (valikoima vaihtelee lähes päivittäin). Aamiainen tarjoillaan ma-pe 7:00-10:00, la-su sekä juhlapyhinä 8:00-10.00. Ajat saattavat erikoistapauksessa muuttua.

Fjalar, Sauna und Schwimmbecken im Haus

Iltasaunassamme lämpiää muhkeat IKI-kiukaan löylyt ma-la iltaisin klo 19:00-22:30. Hotellissamme on yksi sauna, joten naisten ja miesten saunavuoroja jaetaan tarpeen mukaan, mutta pääsääntöisesti sauna on iltaisin vapaasti kaikkien hotellin asukkaiden käytössä. Sisäuima-altaamme on kodikkaan pieni, mutta sitäkin virkistävämpi. Illan päätteeksi allasosastolla voi vielä istahtaa nauttimaan takkatulen loimusta.

Lyhyen kävelymatkan päässä (500m) sijaitsee Liikuntakeskus Hanhivaara, jonka kuntosalille asiakkaillamme on vapaa pääsy liikuntakeskuksen vastaanoton aukioloaikoina (muista pyytää vastaanotostamme vapaalippu). Myös lähialueen lenkkipolut ovat ihan nurkalla.

Haustiere sind herzlich willkommen

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, koirasi tai kissasi ovat yhtä tervetulleita vieraita kuin sinäkin. Hotel Fjalarin sijainti on ihanteellinen lemmikin kanssa matkustavalle, sillä sijaitsemme rauhallisella omakotialueella, jossa hyvät ulkoilutusmaastot ovat lähellä. Hotellin ilmapiiri on lemmikkiystävällinen, sillä hotellissa asustaa vakituisesti novascotiannoutaja Roni, jonka työtehtävänä on toimia hotellin turvallisuuspäällikkönä – toki myös muutama temppu saattaa Ronilta irrota, varsinkin jos taskunpohjalta löytyy pieni herkkupala :)

Lemmikkihuonelisä 10 € viipymä. Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa lemmikki, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti.

Fjalar, Konferenzraum

Viihtyisä kokoustilamme on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla (videotykki, taulu-tv, fläppitaulu, langaton laajakaistayhteys) ja se soveltuu erinomaisesti pieniin, max. 10 hengen tapaamisiin. Ympäröivä luonnonläheisyys luo kokouksille ainutlaatuisen, rauhallisen ja intiimin tunnelman.

Kokoustilan tilavuokra
1 - 4 h kokoukset 75 € (sis.alv) ja 4 - 8 h kokoukset 125  € (sis.alv). Tarjoilut erillisveloituksesta.

Eigene Parkplätze vor dem Haus

Pysäköinti on vaivatonta ja ilmaista Hotel Fjalarin ulkoalueella. Aivan pääoven vieressä on muutamia parkkiruutuja henkilöautoille. Ruuhkaisena ajankohtana ja isomman kaluston voi pysäköidä hotellin päädyssä olevalle hiekka-alueelle (merkitty P-kyltillä). Pääoven vieressä olevissa parkkiruuduissa on mahdollisuus sähköpistokkeeseen (lohkolämmittimelle). Autotallia tai autokatospaikkoja hotellissamme ei valitettavasti ole.

Restaurants in der Nähe

Hotellissamme ei ole ravintolaa, mutta teemme yhteistyötä tasokkaan, paikallisen ravintolan, Ravintola Salon Seurahuoneen kanssa. Hotel Fjalarin asiakkaana saatte ruoka-annoksista -10 % asiakasedun. Ravintola Salon Seurahuone on tunnelmallinen ruokaravintola ja juhlapalvelu, joka toimii Salon keskustassa. Keltaisen puutalon sisään kätkeytyy paljon upeita makuelämyksiä, tarinoita ja ikimuistoisia hetkiä.

Yhteystiedot  Asemakatu 1  |  p. (02) 7337 123

Häät, juhlat, syntymäpäivä, rippi

Hotellissamme ei ole varsinaisia juhlatiloja, mutta Salon upeat juhlapaikat kuten mm. Pukkilan kartano, Wiurilan kartano, Mathildedalin ruukkitehdas ovat vain lyhyehkön ajomatkan päässä, joten majoittuminen Hotel Fjalariin onnistuu vaivattomasti. Kaikki yllämainitut juhlatilat tarjoavat elämykselliset puitteet juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Pukkilan kivinavetan yläkerran ylisillä on mahdollisuus myös hääparien vihkimiseen.
Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät kuljetukset juhlapaikoille.

Ajoaika juhlapaikoille Hotel Fjalarista:
Pukkilan kartano 10 km - 15 min
Wiurilan kartano 5 km - 8 min
Mathildedalin ruukkitehdas 28km - 30min


   
   

Vuokraa pyörä, rannikkoreitti, pyöräreitti, pyörän vuokraus

Kesällä 2018 on mahdollista vuokrata hotellilta polkupyörä. Vuokraa pyörä muutamaksi tunniksi tai useaksi vuorokaudeksi.
Voit polkaista Salon keskustaan vaikka iltaruokailulle tai nauttimaan torin tunnelmasta tai lähteä pidemälle retkelle Saariston upeisiin maisemiin.

Vuokraushinnat:

4h      12€
1vrk    21€
3vrk    55€
1vko  105€

Palautus toiseen vuokrauspisteeseen 4€/pyörä

Pyörät vuokrattavissa ajalla 1.6-31.8.2018