Rekisteriseloste

Evästekäytännöt

 

EU:n yleisen tietosuoja-asetusten mukainen informointiasiakirja Hotel Fjalar asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä.

 

Rekisterinpitäjä

Gasthaus Villa Fjalar Oy / Hotel Fjalar (y-tunnus 0844500-4), Rinteentie 5, 25240 Salo

 

Rekisterin vastuuhenkilö

Yrittäjä Tina Kesälä, tina.kesala@fjalar.fi, puh (02) 777 600/Hotel Fjalar

 

Rekisterin käyttötarkoitus

  • asiakassuhteen hoitaminen
  • majoitusvarausten hoitaminen
  • maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
  • asiakaspalvelun kehittäminen
  • kokoustilojen varaaminen
  • kanta-asiakkaiden toiveiden huomioiminen

 

Rekisterin tietosisältö

  • asiakastiedot kuten mm: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot
  • asiakaspalautetiedot
  • varaustiedot aiemmin tehdyistä varauksista
  • asiakkaan toiveisiin liittyvät tiedot

 

Tietojen keruu

  • henkilötietoja kerätään henkilötietolakia noudattaen asiakkaan tehdessä huone- ja kokousvarauksia.
  • vierailla on oikeus pyytää ilman syytä, että hotelli poistaa heidän henkilötietonsa rekisteristä. Poiston voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@fjalar.fi
  • Hotel Fjalar ei käytä asiakkailta saamiaan majoitus-, henkilö- tai muita tietoja suoramarkkinointiin, tai muuhun internet markkinointiin, emmekä myy saamiamme tietoja edelleen. Tietoja luovutetaan ainoastaan viranomaiskäyttöön niitä vaadittaessa.

 

Muuta huomioon otettavaa:

Mikäli asiakas on tehnyt varauksensa jonkun varausporttaalin kautta, (Booking.com, Hotels.com, TRIVAGO yms.) on hänen antamansa henkilötiedot näillä palvelun tuottajilla ja kirjautuessaan tällaiseen palveluun on asiakas hyväksynyt valitsemansa  portaalin säännöt ja ehdot. Hotel Fjalar ei ole vastuussa siitä, kuinka nämä porttaalit käyttävät asiakkaan antamia tietoja.

 

Suhtaudumme vastuullisesti asiakkaisiimme ja heidän meille luottamiin tietoihin. Pyrkimyksemme on jatkuvasti parantaa tietoturvaa, joka samalla parantaa asiakkaittemme ja meidän välistä luottamusta. Meillä on turvallista majoittua ja asioida.